Domov » Vtisi udeležencev

Vtisi udeležencev

Hvala vsem, ki ste se, ki se in ki se še boste udeležili joge pri nas. Veseli bomo, če boste svoje izkušnje delili z drugimi!

Od vpisanih podatkov bomo prikazali ime in prvo črko priimka, starost in vaš komentar.

Iščem način, kako uiti hektičnemu vsakdanjiku, čeprav samo za 1,5h. Gre se zame in joga mi pomaga sprostiti napetost, umiri misli in poživiti telo.

Veronika J. 25 let 5. decembra 2013

Že v času (poznega) študija sem ugotovila, da se po vajah, kot so "vrelec modrosti" in pd., bolje skoncentriram in lažje zapomnim učno snov, zato sem pričela z vsakodnevno jutranjo vadbo in velikokrat tudi popoldansko, saj mi po računalniško sedečem najmanj 8-urnem delovniku še kako pašejo gibalne vaje. Ker sem v najboljših letih (beri: plus 50 🙂 sem se odločila, da bom preizkusila joga vaje, za katere sem takoj ugotovila, da krepijo telo in duh.

Glede na nekatere zdravstvene težave (zloma leve noge, diskus hernia, težave s hrbtenico…) sem prišla do zaključka, da se po vadbi odličnooo počutim. In celo bolečine v hrbtenici, ki so kakšen naporen dan precej intenzivne, izzvenijo po vadbi, torej je bolje vaditi kot jemati protibolečinska zdravila 🙂

Všeč mi je pestrost vaj, ki so hitre ali počasne, bolj ali manj intenzivne… in ko mislim, da smo "osvojili" vse vaje, Primož pokaže kakšno novo vajo in me preseneti! Nazadnje, vendar še kako pomembno je, da sem vadila "pod taktirko" joga mojstrov in mojstric - Primoža, Nataše, Mihe, Natalije in Tjaše in ste prav vsi ENKRATNI!! Pri vsakem sem se nekaj novega naučila, za kar sem vam hvaležna!

Slavica R. 54 let 5. decembra 2013

Joga mi je všeč, ker me sprošča in vaje niso naporne, vseeno pa so učinkovite.

Sara V. 23 let 7. decembra 2013

Joga mi je izziv, da spoznavam nove metode sproščanja. Nimam več težav s hrbtenico. To mi veliko pomeni. To je čas, ki je namenjen samo meni.

Ludovika A. 57 let 7. decembra 2013

Za jogo sem se odločil, ker mi raztezne vaje zelo koristijo in ker je z jogo življenje boljše.

Boštjan B. 47 let 7. decembra 2013

Sprošča, pomirja in napolni z energijo in elanom!

Klavdija A. 27 let 5. decembra 2013

Povabila me je prijateljica in ker sem vedela, da se moram začeti gibati še na drugačen način kot samo tisto, kar se gibaš doma. Vadba je čas, ko sem "sama s seboj", naredim nekaj zase.

Tanja J. 39 let 6. decembra 2013

Potrebovala sem nekaj drugačnega od vsakodnevnega stresa. Z jogo sem zelo zadovoljna, eno uro in pol imam zase, ne mislim na nič. V tem uživam.

Polona Š. 36 let 5. decembra 2013

Za jogo sem se odločila, ker sem pod psihičnem pritiskom ter so mi svetovali vaše obiske, da poiščem svoje notranje boljše počutje.

Tina M. 32 let 5. decembra 2013

Prijetno sproščujoča vadba, vadba v lastnem tempu, poglabljanje vase.

Polona K. 5. decembra 2013

Po prvih vadbah sem že navdušena nad dobrim počutjem in krasno ekipo vaditeljev. Čudovita energija, balzam za dušo in telo. Hvala 🙂

Janja T. 32 let 8. decembra 2013

Za jogo sem se odločila zato, ker sem bila v zelo slabem zdr. stanju, tako da se je moje zdr. stanje zelo izboljšalo. Psih. in fizično se počutim super. Izredno dobra razlaga vaditelja.

Katja S. 57 let 6. decembra 2013

Za vadbo joge sem se odločila zato, da naredim nekaj dobrega zase.

Anita P. 45 let 6. decembra 2013

Za jogo sem se odločila zaradi vsakdanjega stresa v življenju. Pri jogi se sprostim, dam napetost ven iz telesa. Pri vadbi pa je vsega ravno dovolj. To je gibanja in sproščanja.

Maja Č. 42 let 7. decembra 2013

Za jogo me je navdušila prijateljica. Po vadbi se počutim polna energije. Že drugo leto vadbe sem imela manjše bolečine v sklepih in v križu. Zavedam se, da bi morala vaditi vsaj 2x/teden in še doma, a zaenkrat mi to ne znese. Na vadbi mi je všeč predvsem strokovnost in odnos vaditeljev do nas. HVALA.

Lidija Z. 52 let 7. decembra 2013

Zmanjšati stres, pozitivno gledati v svet, (p)ostati fit. Moja pričakovanja se že uresničujejo. Prijetno vzdušje, kvalitetno vodenje.

Jožica K. 43 let 8. decembra 2013

Joga mi prinaša telesno in duševno spočitost, omogoča mi "odklop" od vsakdanjika. Prostor, kjer si res sam s seboj, čeprav v skupini. Doma je težko poustvariti takšno atmosfero. Vsaka vadba je potencialni izziv - kaj želim danes, kaj zmorem, spoznavam svoje telo, pa tudi duha. Mislim še, da brez tako prijetnih voditeljev ne bi šlo tako fino 🙂

Polona F. 40 let 7. decembra 2013

Vadba je kot oaza miru iztrgana noremu vsakdanjiku. Nekaj, kar je samo zame. Popolna umiritev misli in duha. Pomeni napolnitev baterij po napornem dnevu ali sprostitev in koncentracija pred napovedanimi novimi izzivi. Čisti užitek. Namerno sebično - brez slabe vesti. 🙂

Barbara I. 39 let 6. decembra 2013

Nekaj narediti zase, želja po sprostitvi. Prehiter tempo življenja me dobesedno izkuri, želim se naučiti jogijskih vaj, ki bi jih lahko izvajala doma, v naravi... so mi pa vodene vadbe zelo všeč pri Tjaši.

Dana K. 34 let 7. decembra 2013

Za moje vsakodnevno sedeče delo za računalnikom je joga z Natašo odličen trening za hrbtenico. Po vadbi se fizično in psihično zelo dobro počutim.

Mirjana B. M. 46 let 18. marca 2014

Joga mi daje kondicijo, sprostitev, enostavno uživam.

Lidija E. 53 let 5. decembra 2013

Na vadbo joge sem hodila že pred leti in potrebujem novo navdušenje in motivacijo za rednejšo vadbo. Vaje joge letos so mi všeč, saj imam čas spremljati in občutiti svoje telo z vsakim gibom.

Darinka S. 52 let 5. decembra 2013

Joga je postala že del mojega življenja. Vedno bolj pogosto vadim tudi doma. Koristi mi, ker ohranjam gibljivost, bolj pozorna sem na drži in imam boljšo koncentracijo.

Brigita Š. 50 let 6. decembra 2013

Za jogo sem se odločila zato, da povečam gibljivost telesa. Pri jogi se razgibam, prediham in se po vadbi bolje počutim. Všeč mi je, da so vaje primerno zahtevne in individualen pristop vaditeljice.

Vesna A. 33 let 8. decembra 2013

Odločila sem se, da to jesen spet nekaj naredim zase. Upam, da mi bo vadba joge prinesla več sproščenosti telesa, večjo prožnost in možnost tudi duhovnega razmišljanja.

Martina R. 44 let 5. decembra 2013

Joga je edina vadba, ki se je že v naprej veselim. 🙂 Omogoča mi, da sem bolj gibčna, pokončna, zbrana. Tjaša je odlična učiteljica!

Barbara U. 31 let 7. decembra 2013

Za jogo sem se odločila zaradi tega, ker ti omogoča, da telo razgibaš in sproščaš obenem. Pomaga mi, da se sprostim in odmislim vsakodnevne skrbi.

Julija Č. 18 let 7. decembra 2013

Za jogo sem se odločila, ker imam dobro izkušnjo z njo. Počutim se bolje, nimam več težav s hrbtenico. Vse mi je všeč.

Milena B. 52 let 8. decembra 2013

Odločila sem se zato, da se bom upam da dobro "premigala". Všeč mi je vaditeljica, saj smo po večini začetnice in temu primerno nas tudi vodi skozi vaje.

Bernarda R. 8. decembra 2013

Za jogo sem se odločila, ker mi je všeč, ker mislim, da mi koristi telesno in duševno. Poveča moč in gibljivost, z njo premagujem težave s hrbtenico... in si napolnim lastno energijo.

Antonija G. 58 let 7. decembra 2013

Za jogo sem se odločila, da naredim nekaj, kar je zame. Me pomiri, razbremeni, poživi. Všeč mi je vzdušje in način vadbe.

Helena S. 37 let 8. decembra 2013

Sproščujoča vadba, delo na mišicah. Vadba me sprosti, dobro vzdušje!

Katarina G. 28 let 5. decembra 2013

Odlična zadeva. Priporočam vsem, ki 8 ur dnevno "čepite" za računalnikom in premalo gibate. Aja, ni tako lahko kot izgleda 🙂

Miha D. 31 let 8. decembra 2013

Za jogo sem se odločila zaradi boljšega počutja, iz zdravstvenih razlogov, rekreacije, ...

Jolanda T. 8. decembra 2013

Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

Maja H. 37 let 23. maja 2014

Primož zna na duhovit in lahko razumljiv način razložiti pravilno izvajanje vaj. Po vadbi se dobro počutim in z redno vadbo ne čutim več bolečin v križu.

Monika R. M. 39 let 6. decembra 2013

Da se malo razgibam.

Silvia L. 62 let 8. decembra 2013

Super Primož! Sproščena in vesela vadba. Joga rocks!

Sandra D, 32 let 26. februarja 2014

Nad jogo me je pravzaprav navdušil moj prijatelj, profesionalni športnik, in mi pokazal, kako ti lahko joga pomaga, tako pri vzdrževanju (telesne) kondicije, sproščanju ali pa osredotočanju uma. Vaše vadbe ponujajo vse ti in še prijetno vzdušje obenem.

Kaja C. 32 let 8. decembra 2013

Za jogo sem se odločila kot za vrsto rekreacije in osebne umiritve. Po vadbi se čutim prijetno, mirno, čutim veselje, da sem naredila nekaj zase in za svoje telo in duha. Vodenje mi je všeč, s pravo mero besed, nevsiljivo. PRIPOROČAM.

Andreja M. 45 let 5. decembra 2013

Na vadbah mi je všeč, da so profesionalno vodene, a po drugi strani sproščene. Razliko na psihofizičnem počutju pa čutiš že po par vadbah.

Jana M. 38 let 8. decembra 2013

Joga mi pomeni sprostitev, vadbo ki mi najbolj ustreza in druženje s prijetnimi ljudmi. Vaši vaditelji in vadbe so odlične.

Irena B. 57 let 5. decembra 2013

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Povabila me je prijateljica in ker sem vedela, da se moram začeti gibati še na drugačen način kot samo tisto, kar se gibaš doma. Vadba je čas, ko sem "sama s seboj", naredim nekaj zase.

  Tanja J. 39 let

  Primož zna na duhovit in lahko razumljiv način razložiti pravilno izvajanje vaj. Po vadbi se dobro počutim in z redno vadbo ne čutim več bolečin v križu.

  Monika R. M. 39 let

  Za jogo me je navdušila prijateljica. Po vadbi se počutim polna energije. Že drugo leto vadbe sem imela manjše bolečine v sklepih in v križu. Zavedam se, da bi morala vaditi vsaj 2x/teden in še doma, a zaenkrat mi to ne znese. Na vadbi mi je všeč predvsem strokovnost in odnos vaditeljev do nas. HVALA.

  Lidija Z. 52 let