Domov » Mercator

joga-za-podjetnike

Zaposleni podjetja Mercator ste že v letih 2009/2010 imeli vadbo joge pri nas, zato vas tudi letos vljudno vabimo, da nas izberete za izvajalce jutranje vadbe v vašem učnem centru na Dunajski 107 v Ljubljani.

Dejstva

 1. Joga je metoda. Vedno, ko posvetite čas svojemu telesu in umu, se vaš in skupinski “duh” okrepi. Mnogi so to ugotovili, a le redki že vpeljali v svoja podjetja.
 2. Redna vadba joge za ljudi, ki svoj dragoceni službeni čas iz dneva v dan preživljajo skupaj, zanesljivo prinaša osupljive rezultate na področju osebnih in medsebojnih odnosov.
 3. Oseba, ki je pomirjena s seboj, je pomirjena tudi z razlikami med ljudmi in se lažje spopada z vsakodnevnimi osebnimi in službenimi izzivi.
 4. Medsebojni odnosi med sodelavci postanejo zaradi rednega druženja pristni, močni, nagrajujoči in nenavadno zbližajoči.

 

Urnik in cenik & darilo

Urnik (dnevi/termini jutranje vadbe joge) še ni znan. Na tej strani ga objavimo takoj, ko bo znano, obvestimo vas tudi po elektronski pošti.
Z vadbami začnemo predvidoma v drugi polovici septembra 2015.
Posamezna vadba traja 60 minut.

Cena:

 • 30 EUR za vadbo 1x tedensko / mesec
 • 50 EUR za vadbo 2x tedensko / mesec

Joga blazine BODHIDarilo:

 

Prijave

Dokler ne določimo točnih terminov, zbiramo vaše prijave na joga@svet-je-lep.com (ime, priimek, e-naslov, gsm, 1x ali 2x tedensko).

Kasneje bo na voljo tudi spletni obrazec za prijavo.

 

Veselimo se skupnega druženja!

Ekipa Svet je lep

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Zmanjšati stres, pozitivno gledati v svet, (p)ostati fit. Moja pričakovanja se že uresničujejo. Prijetno vzdušje, kvalitetno vodenje.

  Jožica K. 43 let

  Za jogo sem se odločil, ker mi raztezne vaje zelo koristijo in ker je z jogo življenje boljše.

  Boštjan B. 47 let

  Joga mi je izziv, da spoznavam nove metode sproščanja. Nimam več težav s hrbtenico. To mi veliko pomeni. To je čas, ki je namenjen samo meni.

  Ludovika A. 57 let