Poletna joga 2018


Pridruži se nam na poletni jogi v Ljubljani in poskrbi, da tvoje telo tudi poleti ostane aktivno, um sproščen ter življenje lepo.

Poletne vadbe (4. 6. - 23. 8. 2018)

Pridružite se nam lahko kadarkoli med poletjem, potrebno pa se je prijaviti.

Jutranje vadbe joge trajajo 60 minut, večerne 75 minut, cena je enaka.

Blazine in drugi pripomočki so v dvoranah vedno na voljo za brezplačno izposojo.

Poletne vadbe so primerne za začetnike (srednji nivo težavnosti), razen pri Power jogi, kjer so položaji fizično zahtevnejši oz. intenzivnejši.

Vaditelji se v poletnem času izmenjujemo. Tako imate možnost preizkusiti različne pristope in stile vadbe. Razpored vaditeljev po datumih je naveden v spletnem seznamu prisotnosti, kamor se sproti za vsak teden vpisujete s svojim imenom in priimkom. Povezavo do spletnega seznama (google sheet) prejmete ob prijavi.

POLETNI URNIK

 

Poletni cenik

Zakupljene vadbe porabite kadar koli v poletnem času (torej ne nujno v zaporednih obiskih, če vas vmes zaradi dopustov nekaj časa ne bo). Vadbe lahko obiskujete večkrat tedensko. Ko zakup obiskov porabite, se lahko odločite za novega.

Plačilo vadnine opravite z nakazilom na TRR, s PayPal-om ali na recepciji Primus centra v času vadb (gotovina, kartica). Navodila za plačilo >>

Z nakupom določenega št. vadb lahko obiskujete tudi ostale poletne vadbe (HIIT, PILATES) v naši organizaciji. Oglej si celoten poletni urnik 2018 >>

Cene že vsebujejo DDV. Neporabljeni obiski se ne prenašajo v redni del sezone (september - maj).

10 €
posamezni obisk

Ne veš točno kdaj ti bo uspelo priti na poletno vadbo? Pridi, ko utegneš in sproti opravi plačilo. Uživaj v poletju! :)

Za mimogrede

36 €
4 obiski
(9 € na obisk)

Če je zate poletje čas za morje, hribe, potovanja in druge športe, pa bi vmes želel/-a ostati v stiku z vadbami ...

Za dopolnitev

64 €
8 obiskov
(8 € na obisk)

Vadbo želiš obiskovati skoraj vsak teden, izpustiš le takrat, ko res ne utegneš. Z vadbami najbrž dopolnjuješ svoje že tako aktivno življenje.

Za aktivne

84 €
12 obiskov
(7 € na obisk)

Vadbe so postale tvoje življenje in si ves čas želiš novo dozo zdravega duha v zdravem telesu. Uživaj v poletju z nami :)

Za neomajne

Prijava na poletne vadbe:

Jóga je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Izvira iz Indije, kjer ostaja močna življenjska tradicija, izvajajo pa jo povsod po svetu.

Joge ne tvorijo le telesni položaji ali asane. Asane so sicer večini ljudi najbolj znani popularni elementi joge, vendar je bistvo asan predvsem to, da pripravijo naše fizično telo na bolj poglobljeno urjenje joge. Joga je na zahtevnejši stopnji znanost o telesu, duhu in duši. Da bi to dosegli, moramo z določenimi vajami pripraviti naše fizično telo, uriti zmožnost koncentracije in disciplinirati naš duh.

Vabljeni na poletno jogo! :)