Poletna joga 2017

Pridruži se nam na poletni jogi v Ljubljani in poskrbi, da tvoje telo tudi poleti ostane aktivno, um sproščen ter življenje lepo.

Razpored vadb poletne joge 2017

Večerne vadbe joge v poletnem času potekajo v Ljubljani od 5. junija do 23. avgusta:

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

20.00 - 21.30 20.00 - 21.30 20.00 - 21.30
Gendai center rekreacije,
BTC, Leskoškova 6
Primus vadbeni center, Vič/Murgle, Koprska 108c Gendai center rekreacije
BTC, Leskoškova 6
Začetek: 5. junij Začetek: 6. junij Začetek: 7. junij

Poletne vadbe so primerne za začetnike, nivo težavnosti je lahek do srednji.

Vaditelji (se v poletnem času izmenjujemo) za posamezne termine so navedeni v spletnem seznamu prisotnosti, kamor se sproti za vsak teden vpisujete s svojim imenom. Povezavo do spletnega seznama (google sheet) prejmete s prijavo.

Plačilo vadnine opravite osebno z gotovino na recepciji Primus centra v času vadb ali z nakazilom na TRR:

Primož Kastelic s.p, Kriška vas 249, 1294 Višnja Gora
račun pri NLB: SI56 0201-0025-5048-274
sklic/referenca: 00-20170678
namen: POLETNA JOGA 2017
SWIFT/BIC: LJBASI2X

Cenik

Zakupljene vadbe porabite kadar koli v poletnem času (torej ne nujno v zaporednih obiskih, če vas vmes zaradi dopustov nekaj časa ne bo). Jogo lahko obiskujete večkrat tedensko. Ko zakup obiskov porabite, se lahko odločite za novega. Cene že vsebujejo DDV.

10 €
posamezni obisk

Ne veš točno kdaj ti bo uspelo priti na poletno jogo? Pridi, ko utegneš in sproti opravi plačilo vadbe. Uživaj v poletju! :)

Za mimogrede

64 €
8 obiskov
(8 € na obisk)

Če je zate poletje čas za morje, hribe, potovanja in druge športe, pa bi vmes želel/-a ostati v stiku z jogo, če si le takrat v Ljubljani ...

Za dopolnitev

84 €
12 obiskov
(7 € na obisk)

Jogo želiš obiskovati skoraj vsak teden, izpustiš le takrat, ko res ne utegneš. Z jogo najbrž dopolnjuješ svoje že tako aktivno življenje.

Za aktivne

164 €
Neomejeno št. obiskov

Joga je postala tvoje življenje in si ves čas želiš novo dozo popolne sprostitve in zdravega duha v zdravem telesu. Uživaj v poletju z nami :)

Za neomajne

Prijava na poletno jogo:

Jóga je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Izvira iz Indije, kjer ostaja močna življenjska tradicija in predstavlja pot k razsvetljenju.

Joge ne tvorijo le telesni položaji ali asane. Asane so sicer večini ljudi najbolj znani popularni elementi joge, vendar je bistvo asan predvsem to, da pripravijo naše fizično telo na bolj poglobljeno urjenje joge. Joga je na zahtevnejši stopnji znanost o telesu, duhu in duši. Da bi to dosegli, moramo z določenimi vajami pripraviti naše fizično telo, uriti zmožnost koncentracije in disciplinirati naš duh.

Vabljeni na poletno jogo! :)