Domov » Nagradna igra

Nagradna igra Joga Svet je lep

Od 23. avgusta do vključno 25. avgusta 23:59 lahko sodelujete v nagradni igri.

 1. na Facebook strani Joga Svet je lep lahko “všečkate” ali “delite” zastavljeno nagradno vprašanje, da bodo zanjo izvedeli tudi drugi,
 2. izpolnite spodnji obrazec in pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje
  (pogoj za upoštevanje vašega odgovora pri žrebu je, da se strinjate s Pogoji poslovanja, ki jih preberete spodaj).

 

Nagradna igra je zaključena. Hvala vsem za sodelovanje. Rezultati >>

 

nagradna-igra-joga-avgust-2016

Nagrade:

Žrebanje bo potekalo v petek, 26. avgusta 2016 z objavo nagrajencev. Z imenom in priimkom bomo nagrajence navedli na Facebook strani Joge Svet je lep ter na spletni strani Joga Svet je lep (kjer se nahajate) :). Nagrajenci v roku 10 dni na joga@svet-je-lep.com sporočijo naslov, kamor želijo prejeti nagrado.

 

Splošni pogoji za sodelovanje v nagradni igri Joga Svet je lep

Pogoji sodelovanja in splošni podatki

 1. Organizator nagradne igre Joga Svet je lep je Primož Kastelic s.p., Kriška vas 249, 1294 Višnja Gora. V nadaljevanju organizator.
 2. Nagradna igra poteka v času od 23. avgusta do vključno 25. avgusta 2016
 3. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki se nam želijo pridružiti in ki:
  1. sprejemajo te pogoje sodelovanja,
  2. so starejši od 18 let.
 4. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom vadbenega programa ali pripomočka.
 5. Vsak sodelujoči lahko sodeluje le enkrat in v primeru, da je izžreban, prejme največ eno (1) nagrado.

 

Potek nagradne igre

Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno in ni pogojeno z nikakršnimi nakupnimi zahtevami. Sodelujoči lahko na Facebook strani Joge svet je lep “všečka” nagradno vprašanje, odgovori pa na zastavljeno vprašanje z izpolnjenem obrazcem na spletni strani, na kateri se nahajate.

Žrebanje bo potekalo 26. avgusta 2016 (naključno izbrana zaporedna številka sodelujočega s pomočjo generatorja naključnih števil na random.org), objava nagrajencev pa najkasneje 2 dni kasneje. Z imenom in priimkom bomo nagrajence navedli na Facebook strani Joge Svet je lep ter v eNovicah naše spletne strani Joga Svet je lep (kjer se nahajate).

 

Nagrade:

 • 3x eno-mesečna vadnina (4 zaporedni obiski) za vadbo joge po urniku, objavljenem na spletni strani http://joga.svet-je-lep.com/urnik-cenik/ glede na razpoložljiva prosta mesta. V primeru, da se dobitnik te nagrade ne odloči za koriščenje obiskovanja joge, lahko nagrado podari naprej in sporoči podatke (ime, priimek, e-naslov, gsm) na joga@svet-je-lep.com. Nagrada se lahko izkoristi (odloči za obiskovanje) do najkasneje 30. septembra 2016.
 • 3x joga blazina (barva po vaši izbiri, če je le na zalogi). Dobitnik nagrade sporoči naslov pošiljanja organizatorju, ki nagrado pošlje na lastne stroške (dobitnik nima s prejemom nagrade nobenih stroškov).
 • Naštetih nagrad ni možno zamenjati za denarno protivrednost.

 

Varstvo osebnih podatkov

 1. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Organizator lahko zbrane podatke uporabi za namene obveščanja preko elektronske pošte (eNovic) o programih, vadbah, o prodajnih ponudbah, novostih in ugodnostih.
 2. Organizator se zavezuje, da podatkov udeležencev nagradne igre ne bo posredoval tretjim osebam. Za prekinitev prejemanja eNovic ima vsak prejemnik v vsaki poslani eNovici možnost odjave (v spodnjem delu sporočila), ali pa zahtevek poda na elektronski naslov joga@svet-je-lep.com.

 

Odgovornosti organizatorja

 • Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za nedelovanje spletnih strani www.facebook.com ali http://joga.svet-je-lep.com, ki je posledica izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, ali za kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

 

V Višnji Gori, 23. avgust 2016

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Za moje vsakodnevno sedeče delo za računalnikom je joga z Natašo odličen trening za hrbtenico. Po vadbi se fizično in psihično zelo dobro počutim.

  Mirjana B. M. 46 let

  Za jogo sem se odločila zato, da povečam gibljivost telesa. Pri jogi se razgibam, prediham in se po vadbi bolje počutim. Všeč mi je, da so vaje primerno zahtevne in individualen pristop vaditeljice.

  Vesna A. 33 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let