Domov » Joga novice » Začenjamo z delavnicami in tečaji … sezona 2016/17

Začenjamo z delavnicami in tečaji … sezona 2016/17

Že 5. leto po vrsti na približno mesec in pol v tekoči sezoni organiziramo sobotne delavnice, npr: jogijske delavnice na temo pravilnega dihanja in izvajanja položajev, sproščanja in meditacije, zvočne kopeli (gong in tibetanske posode), 108 pozdravov soncu in podobno. Pa tudi izjemno koristne delavnice na temo mišic medeničnega dna, športne delavnice za rekreativne športnike in drugo.

Tudi v tej sezoni bo kar nekaj tovrstnih delavnic; začenjamo z jogijsko delavnico, zvočno kopeljo, tečajem obrazne joge, treningom za moške :), delavnico za zdravje hrbtenice in medenice …

Delavnice bodo v glavnem potekali v Ljubljani, dogovarjamo se še za Velike Lašče, Trebnje, Novo mesto …

Za začetek napovedujemo:

 

 

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let

  Joga mi daje kondicijo, sprostitev, enostavno uživam.

  Lidija E. 53 let

  Za vadbo joge sem se odločila zato, da naredim nekaj dobrega zase.

  Anita P. 45 let