Domov » Joga novice » Sprostitvena joga

Sprostitvena joga

Na novo odprti lokaciji Ljubljana – Vič/Murgle (otvoritev: 12. september) bo vsako sredo od 20.00  do 21.15 na sporedu tudi sprostitvena joga. Sicer je vsaka vadbe joge prav tako namenjena tudi sproščanju, vendar bo v tem terminu poudarek na sproščanju še toliko večji.

Gre za vadbo, ki bo usmerjena v globoko sprostitev na vseh ravneh. To bomo dosegali skozi minimalno izvajanje fizičnih položajev, ki bodo predstavljali počasne in kontrolirane gibe. Skrbeli bomo za doseganje naravnega, nežnega raztezanja in sproščanje telesnih napetosti. Ostali del vadbe bo namenjen dihalnim tehnikam, vajam osredotočanja, joga nidri ali globoki sprostitvi ob koncu. Vadba je primerna za vse, ki želite sprostiti telo – še posebej, če ob tem že obiskujete fizično zahtevne vadbe. Zelo pa jo priporočamo tistim, ki se želite poglobiti vase in umiriti svoj um. S seboj potrebujete odejo 🙂

Dobrodošli! 🙂

Namasté.

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Super Primož! Sproščena in vesela vadba. Joga rocks!

  Sandra D, 32 let

  Za jogo sem se odločila, ker mi je všeč, ker mislim, da mi koristi telesno in duševno. Poveča moč in gibljivost, z njo premagujem težave s hrbtenico... in si napolnim lastno energijo.

  Antonija G. 58 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let