Domov » Joga novice » Sprostitvena joga

Sprostitvena joga

Na novo odprti lokaciji Ljubljana – Vič/Murgle (otvoritev: 12. september) bo vsako sredo od 20.00  do 21.15 na sporedu tudi sprostitvena joga. Sicer je vsaka vadbe joge prav tako namenjena tudi sproščanju, vendar bo v tem terminu poudarek na sproščanju še toliko večji.

Gre za vadbo, ki bo usmerjena v globoko sprostitev na vseh ravneh. To bomo dosegali skozi minimalno izvajanje fizičnih položajev, ki bodo predstavljali počasne in kontrolirane gibe. Skrbeli bomo za doseganje naravnega, nežnega raztezanja in sproščanje telesnih napetosti. Ostali del vadbe bo namenjen dihalnim tehnikam, vajam osredotočanja, joga nidri ali globoki sprostitvi ob koncu. Vadba je primerna za vse, ki želite sprostiti telo – še posebej, če ob tem že obiskujete fizično zahtevne vadbe. Zelo pa jo priporočamo tistim, ki se želite poglobiti vase in umiriti svoj um. S seboj potrebujete odejo 🙂

Dobrodošli! 🙂

Namasté.

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Za jogo sem se odločila kot za vrsto rekreacije in osebne umiritve. Po vadbi se čutim prijetno, mirno, čutim veselje, da sem naredila nekaj zase in za svoje telo in duha. Vodenje mi je všeč, s pravo mero besed, nevsiljivo. PRIPOROČAM.

  Andreja M. 45 let

  Joga je postala že del mojega življenja. Vedno bolj pogosto vadim tudi doma. Koristi mi, ker ohranjam gibljivost, bolj pozorna sem na drži in imam boljšo koncentracijo.

  Brigita Š. 50 let

  Zmanjšati stres, pozitivno gledati v svet, (p)ostati fit. Moja pričakovanja se že uresničujejo. Prijetno vzdušje, kvalitetno vodenje.

  Jožica K. 43 let