Domov » Joga novice » Sprostitvena joga

Sprostitvena joga

Na novo odprti lokaciji Ljubljana – Vič/Murgle (otvoritev: 12. september) bo vsako sredo od 20.00  do 21.15 na sporedu tudi sprostitvena joga. Sicer je vsaka vadbe joge prav tako namenjena tudi sproščanju, vendar bo v tem terminu poudarek na sproščanju še toliko večji.

Gre za vadbo, ki bo usmerjena v globoko sprostitev na vseh ravneh. To bomo dosegali skozi minimalno izvajanje fizičnih položajev, ki bodo predstavljali počasne in kontrolirane gibe. Skrbeli bomo za doseganje naravnega, nežnega raztezanja in sproščanje telesnih napetosti. Ostali del vadbe bo namenjen dihalnim tehnikam, vajam osredotočanja, joga nidri ali globoki sprostitvi ob koncu. Vadba je primerna za vse, ki želite sprostiti telo – še posebej, če ob tem že obiskujete fizično zahtevne vadbe. Zelo pa jo priporočamo tistim, ki se želite poglobiti vase in umiriti svoj um. S seboj potrebujete odejo 🙂

Dobrodošli! 🙂

Namasté.

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Primož zna na duhovit in lahko razumljiv način razložiti pravilno izvajanje vaj. Po vadbi se dobro počutim in z redno vadbo ne čutim več bolečin v križu.

  Monika R. M. 39 let

  Za jogo sem se odločila zato, ker sem bila v zelo slabem zdr. stanju, tako da se je moje zdr. stanje zelo izboljšalo. Psih. in fizično se počutim super. Izredno dobra razlaga vaditelja.

  Katja S. 57 let

  Nekaj narediti zase, želja po sprostitvi. Prehiter tempo življenja me dobesedno izkuri, želim se naučiti jogijskih vaj, ki bi jih lahko izvajala doma, v naravi... so mi pa vodene vadbe zelo všeč pri Tjaši.

  Dana K. 34 let