Domov » Joga novice » Prosta mesta na vadbah joge (in 2 zamrznjena termina)

Prosta mesta na vadbah joge (in 2 zamrznjena termina)

Vpis / prijave in podaljšanje vadnine

🙂 V upanju, da ste lepo preživeli decembrske praznike in veselo zakorakali v novo leto, vas vabimo na vpis (velja za nove udeležence, obstoječe že imamo v evidenci, tako da prijava ni potrebna) ali podaljšanje vadnine (TRR navodila).

Oglejte si prosta mesta (na naši spletni strani Primus), kjer še lahko sprejmemo nekaj udeležencev.

 

“Zamrznjena” termina

 • Jutranja joga v Primus centru na Viču/Murgle (PON ob 7.00) je zaenkrat neaktivna, bomo počakali še kakšen mesec ali dva, če se še kdo odloči za obiskovanje. Je naše prvo leto delovanja na tej lokaciji in se jutranje vadbe (še) niso prijele. Ostajamo optimistični in seveda smo zadovoljni, da se glas širi, saj res ponujamo kakovostne vadbe s prekrasnimi vaditelji/učitelji 🙂
 • Vadbo joge v Žužemberku (TOR ob 18.00) smo dobesedno zamrznili do nadaljnega :), saj prostora žal ne moremo dovolj ogreti, da bi bilo več kot 20 stopinj, kar je predpogoj za normalno vadbo. Ko bo vreme postalo toplejše, vas pa ponovno obvestimo.

 

Dokler se spet ne vidimo, pa naj vam v pomoč spodnja slika pri izvajanju pozdrava soncu kar pri vas doma …

Se vidimo!
Primož Kastelic, 041-876-588, joga@svet-je-lep.com

 

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let

  Primož zna na duhovit in lahko razumljiv način razložiti pravilno izvajanje vaj. Po vadbi se dobro počutim in z redno vadbo ne čutim več bolečin v križu.

  Monika R. M. 39 let

  Joga mi prinaša telesno in duševno spočitost, omogoča mi "odklop" od vsakdanjika. Prostor, kjer si res sam s seboj, čeprav v skupini. Doma je težko poustvariti takšno atmosfero. Vsaka vadba je potencialni izziv - kaj želim danes, kaj zmorem, spoznavam svoje telo, pa tudi duha. Mislim še, da brez tako prijetnih voditeljev ne bi šlo tako fino :)

  Polona F. 40 let