Domov » Joga novice » Pričetek zvočnih meditacij (od 20. oktober 2017 dalje)

Pričetek zvočnih meditacij (od 20. oktober 2017 dalje)

POGLED VASE

Ponovno je prišel jesenski čas in z njim bolj umirjen del leta, kjer se pozornost počasi obrne navznoter. Poleg fizične aktivnosti potrebujemo tudi čas za poglobitev vase, kar je pomembno za sprostitev, razbremenitev, nova spoznanja, ideje in poti. Vabljeni, da se nam pridružite na srečanjih zvočnih meditacij / kopeli (od 20. oktobra dalje), na obrazni jogi, kmalu dodamo še sobotne meditacije ter joga delavnice.

Zvočne meditacije ali “kopeli” z blagodejnim zvokom in vibracijam himalajskih posod ter nepalskega gonga so zastavljene tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.

1. zvočna meditacija: petek, 20. oktober 2017, 18.30 – 19.30

+ 15 minut po meditaciji, če želite pokramljati, deliti izkušnje, kaj vprašati …

 

Lokacija: Primus vadbeni center Ljubljana Vič/Murgle

Prijave:

Cenik:

 • 4x zvočna meditacija = 48,00 €
 • enkraten obisk = 15,00 €
 • prijave in plačilo uredite do 3 dni prej (TRR, Paypal, gotovina, kartica). Navodila >>
 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Za vadbo joge sem se odločila zato, da naredim nekaj dobrega zase.

  Anita P. 45 let

  Joga je edina vadba, ki se je že v naprej veselim. :) Omogoča mi, da sem bolj gibčna, pokončna, zbrana. Tjaša je odlična učiteljica!

  Barbara U. 31 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let