Domov » Joga novice » Poletna joga se prične 6. junija! :)

Poletna joga se prične 6. junija! :)

Vabimo vas, da se nam tudi med poletjem pridružite na poletnih vadbah joge od 6. junija do 24. avgusta. Posebnost poletni vadb je, da se vaditelji izmenjujemo in imate tako možnost spoznati vsakega posebej. Poletne vadbe so cenejše, v tej sezoni imamo na voljo 2 termina (PON in SRE od 20.00 do 21.30 ure).

Izberete si lahko plačila posameznega obiska (8 EUR), zakupa 6 obiskov (42 EUR) ali zakup 10 obiskov (65 EUR). Zakup obiskov pomeni, da si obiske razdelite čez poletni čas (torej ne nujno v zaporednih tednih/terminih), obiskujete pa seveda lahko 1x ali 2x tedensko. V kolikor porabite zakup obiskov, si seveda lahko zakupite novega, glede na to, kolikokrat želite obiskati poletno jogo.

Podrobnosti si preberite na podstrani Poletne joge >>

 

Kakšen je torej postopek pridružitve k poletni jogi:

 • na podstrani Poletna joga si oglejte razpoložljive termine od 6. junija do 24. avgusta,
 • izpolnite prijavnico na dnu strani, zadostuje samo enkrat 🙂 (velja tudi, če boste označili, da vas zanimajo posamezni obiski)
 • ob prijavi prejmete na vpisani e-naslov podatke za plačilo ter navodila, kako se iz tedna v teden vpisovati na seznam (google drive),
 • plačilo uredite pred začetkom vadbe; če ste izbrali posamezne obiske, plačilo uredite vsakič sproti, sicer na vsakih 6 ali 10 obiskov,
 • tisti teden, ko boste prišli na vadbo joge, se vpišete na seznam, najbolje že kakšen dan prej,
 • v primeru, da je prijavljenih vsaj 8 oseb, vadbo izpeljemo.

 

Podrobnosti si preberite na podstrani Poletne joge >>

Se vidimo,
Namasté!

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Za jogo sem se odločila zato, da povečam gibljivost telesa. Pri jogi se razgibam, prediham in se po vadbi bolje počutim. Všeč mi je, da so vaje primerno zahtevne in individualen pristop vaditeljice.

  Vesna A. 33 let

  Joga mi je izziv, da spoznavam nove metode sproščanja. Nimam več težav s hrbtenico. To mi veliko pomeni. To je čas, ki je namenjen samo meni.

  Ludovika A. 57 let

  Že v času (poznega) študija sem ugotovila, da se po vajah, kot so "vrelec modrosti" in pd., bolje skoncentriram in lažje zapomnim učno snov, zato sem pričela z vsakodnevno jutranjo vadbo in velikokrat tudi popoldansko, saj mi po računalniško sedečem najmanj 8-urnem delovniku še kako pašejo gibalne vaje. Ker sem v najboljših letih (beri: plus 50 :) sem se odločila, da bom preizkusila joga vaje, za katere sem takoj ugotovila, da krepijo telo in duh.

  Glede na nekatere zdravstvene težave (zloma leve noge, diskus hernia, težave s hrbtenico…) sem prišla do zaključka, da se po vadbi odličnooo počutim. In celo bolečine v hrbtenici, ki so kakšen naporen dan precej intenzivne, izzvenijo po vadbi, torej je bolje vaditi kot jemati protibolečinska zdravila :)

  Všeč mi je pestrost vaj, ki so hitre ali počasne, bolj ali manj intenzivne… in ko mislim, da smo "osvojili" vse vaje, Primož pokaže kakšno novo vajo in me preseneti! Nazadnje, vendar še kako pomembno je, da sem vadila "pod taktirko" joga mojstrov in mojstric - Primoža, Nataše, Mihe, Natalije in Tjaše in ste prav vsi ENKRATNI!! Pri vsakem sem se nekaj novega naučila, za kar sem vam hvaležna!

  Slavica R. 54 let