Domov » Joga novice » Obrazna joga od 13. oktobra dalje – potrjeno

Obrazna joga od 13. oktobra dalje – potrjeno

Srečanja obrazne joge so na sporedu od 13. oktobra 2017 dalje na 14 dni oz. po razporedu, kot ga najdete na strani s podrobnim opisom.

Lokacija: Primus vadbeni center >>

 

Obrazno jogo vodi Suzana Plešic (na sliki), ki se je z jogo začela spogledovati leta 2007, od 2010 pa jo je celostno prevzela. Začela je intenzivno izvajati obrazno jogo, vinjasa flow yogo, meditacijo, qi gong in vrsto novih stvari, ki jim kar ni konca. Suzanine vadbe so trenutno na lokacijah Rudnik, BTC, Sostro in Vič/Murgle (podroben urnik).

Predhodno znanje ni potrebno. Za izvedbo ne potrebujemo pripomočkov, niti posebnih oblačil. Vadba je preprosta in primerna za vse starosti in za oba spola :). Od nas zahteva le voljo in vztrajnost.

 

Obrazna joga

Treniranje obraznih mišic briše posledice gravitacije in sodobnega načina življenja. Z njim polnimo lica, gladimo podbradek, brišemo gube in podočnjake. S treningom mišice prekrvavimo in dvignemonahranimo pa tudi kožo, ki se napne in vrne na svoje mesto. V koži se tvori več kolagena in elastina, zato ima lepši izgled in sijaj.

Učinek vadbe je veliko globlji od polnih mišic in gladke kože, saj so mišice obraza strateškega pomena za aktivacijo žlez v glavi (hipofiza, epifiza) in vratu (ščitnica). Te nadzirajo delovanje celotnega hormonskega sistema, od katerega je odvisna naša regeneracija in čustvena stabilnost.

Podroben opis >>

 

Cena:

 • Ciklus 8+1 obiskov = 96,00 €
 • enkraten obisk = 15,00 €

Plačilo uredite na blagajni recepcije Primus centra (gotovina, kartica) ali na TRR oz. PayPal.

Obvezne prijave (ime, priimek, e-naslov, gsm):

Priporočljivo je, da ste v lahkotnih oblačilih, vse ostalo dobite v dvorani.

 

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Zmanjšati stres, pozitivno gledati v svet, (p)ostati fit. Moja pričakovanja se že uresničujejo. Prijetno vzdušje, kvalitetno vodenje.

  Jožica K. 43 let

  Primož zna na duhovit in lahko razumljiv način razložiti pravilno izvajanje vaj. Po vadbi se dobro počutim in z redno vadbo ne čutim več bolečin v križu.

  Monika R. M. 39 let

  Za jogo sem se odločila zaradi boljšega počutja, iz zdravstvenih razlogov, rekreacije, ...

  Jolanda T.