Domov » Joga novice » Petkova joga v BTCju – trenutno neaktiven termin

Petkova joga v BTCju – trenutno neaktiven termin

Zaradi premajhnega števila prijav trenutno termin ni aktiven – pridite na ostale vadbe po urniku >>

 

Medtem ko “Friday flow joga” v Primus vadbenem centru že poteka (90- minutna 20.15 – 21.45, majhna skupina), smo dodali še 60- minutni petkov termin v BTC-ju.

Friday flow je nizka do srednje intenzivna vadba za aktiven in sproščujoč ZAKLJUČEK tedna s poudarkom na aktivnem dihanju, pravilnim in natančnim izvajanjem položajev, vse skupaj pa je tekoče povezano.

 

 

Vljudno vabljeni na poskusni obisk! Priključite se lahko kadarkoli med letom do zasedenosti prostih mest.

 

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Nad jogo me je pravzaprav navdušil moj prijatelj, profesionalni športnik, in mi pokazal, kako ti lahko joga pomaga, tako pri vzdrževanju (telesne) kondicije, sproščanju ali pa osredotočanju uma. Vaše vadbe ponujajo vse ti in še prijetno vzdušje obenem.

  Kaja C. 32 let

  Za jogo sem se odločila kot za vrsto rekreacije in osebne umiritve. Po vadbi se čutim prijetno, mirno, čutim veselje, da sem naredila nekaj zase in za svoje telo in duha. Vodenje mi je všeč, s pravo mero besed, nevsiljivo. PRIPOROČAM.

  Andreja M. 45 let

  Joga je postala že del mojega življenja. Vedno bolj pogosto vadim tudi doma. Koristi mi, ker ohranjam gibljivost, bolj pozorna sem na drži in imam boljšo koncentracijo.

  Brigita Š. 50 let