Domov » Joga novice » Nova sezona se prične 7. septembra

Nova sezona se prične 7. septembra

7. septembra 2015 začnemo z novo jogijsko sezono, juhej! 🙂 Ker je naša Ana Hartman na porodniški odsotnosti, smo v našo ekipo sprejeli novo učiteljico Nike Kobal. V prihajajočih tednih se bo Nike predstavila s kratkim opisom, svojo vadbeno sezono pa bo odprla (predvidoma) že na zadnji poletni vadbi 26. avgusta.

Oglejte si aktualen urnik ter cenik za sezono 2015/2016 …. Slednji se ni spremenil, urnik pa ima nekaj novosti/sprememb:

 • zaradi Anine odsotnosti ima sedaj obe vadbi v BTC-ju (PON in SRE ob 20.00) Tjaša Križman,
 • vadbo joge v Vrtcu Zvezdica na Rudniku sedaj vodi Nike Kobal,
 • dodali smo še en dopoldanski termin v BTC-ju, ki ga vodi Primož Kastelic

 

Na vadbe se lahko novi člani prijavite preko spletnega obrazca, obstoječim zadostuje le potrditev udeležbe na joga@svet-je-lep.com ali 041-876-588 / 031-340-812.

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Vadba je kot oaza miru iztrgana noremu vsakdanjiku. Nekaj, kar je samo zame. Popolna umiritev misli in duha. Pomeni napolnitev baterij po napornem dnevu ali sprostitev in koncentracija pred napovedanimi novimi izzivi. Čisti užitek. Namerno sebično - brez slabe vesti. :)

  Barbara I. 39 let

  Za jogo sem se odločila, ker imam dobro izkušnjo z njo. Počutim se bolje, nimam več težav s hrbtenico. Vse mi je všeč.

  Milena B. 52 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let