Domov » Joga novice » Nova sezona se prične 7. septembra

Nova sezona se prične 7. septembra

7. septembra 2015 začnemo z novo jogijsko sezono, juhej! 🙂 Ker je naša Ana Hartman na porodniški odsotnosti, smo v našo ekipo sprejeli novo učiteljico Nike Kobal. V prihajajočih tednih se bo Nike predstavila s kratkim opisom, svojo vadbeno sezono pa bo odprla (predvidoma) že na zadnji poletni vadbi 26. avgusta.

Oglejte si aktualen urnik ter cenik za sezono 2015/2016 …. Slednji se ni spremenil, urnik pa ima nekaj novosti/sprememb:

 • zaradi Anine odsotnosti ima sedaj obe vadbi v BTC-ju (PON in SRE ob 20.00) Tjaša Križman,
 • vadbo joge v Vrtcu Zvezdica na Rudniku sedaj vodi Nike Kobal,
 • dodali smo še en dopoldanski termin v BTC-ju, ki ga vodi Primož Kastelic

 

Na vadbe se lahko novi člani prijavite preko spletnega obrazca, obstoječim zadostuje le potrditev udeležbe na joga@svet-je-lep.com ali 041-876-588 / 031-340-812.

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Povabila me je prijateljica in ker sem vedela, da se moram začeti gibati še na drugačen način kot samo tisto, kar se gibaš doma. Vadba je čas, ko sem "sama s seboj", naredim nekaj zase.

  Tanja J. 39 let

  Joga je edina vadba, ki se je že v naprej veselim. :) Omogoča mi, da sem bolj gibčna, pokončna, zbrana. Tjaša je odlična učiteljica!

  Barbara U. 31 let

  Že v času (poznega) študija sem ugotovila, da se po vajah, kot so "vrelec modrosti" in pd., bolje skoncentriram in lažje zapomnim učno snov, zato sem pričela z vsakodnevno jutranjo vadbo in velikokrat tudi popoldansko, saj mi po računalniško sedečem najmanj 8-urnem delovniku še kako pašejo gibalne vaje. Ker sem v najboljših letih (beri: plus 50 :) sem se odločila, da bom preizkusila joga vaje, za katere sem takoj ugotovila, da krepijo telo in duh.

  Glede na nekatere zdravstvene težave (zloma leve noge, diskus hernia, težave s hrbtenico…) sem prišla do zaključka, da se po vadbi odličnooo počutim. In celo bolečine v hrbtenici, ki so kakšen naporen dan precej intenzivne, izzvenijo po vadbi, torej je bolje vaditi kot jemati protibolečinska zdravila :)

  Všeč mi je pestrost vaj, ki so hitre ali počasne, bolj ali manj intenzivne… in ko mislim, da smo "osvojili" vse vaje, Primož pokaže kakšno novo vajo in me preseneti! Nazadnje, vendar še kako pomembno je, da sem vadila "pod taktirko" joga mojstrov in mojstric - Primoža, Nataše, Mihe, Natalije in Tjaše in ste prav vsi ENKRATNI!! Pri vsakem sem se nekaj novega naučila, za kar sem vam hvaležna!

  Slavica R. 54 let