Domov » Joga novice » Vinyasa joga – 2x tedensko – nov termin 22. januarja 2018

Vinyasa joga – 2x tedensko – nov termin 22. januarja 2018

NOV TERMIN!

Do konca decembra 2017 smo ob ponedeljkih zvečer prirejali nežno obliko vadbe joge (JOGA ZA ŽENSKE), po novem letu (od 22. januarja 2018 dalje) pa ste vabljeni na bolj dinamično obliko vadbe joge primerno prihajajoči pomladi in poletju 🙂 do konca maja 2018.

Vinyasa flow je srednje intenzivna oblika vadbe joge (60 minut), kjer se skladno z dihanjem premikamo iz položaja v položaj nekoliko hitreje kot pri klasični hatha jogi. Velik poudarek je na dihanju, pravilnosti in učinkovitosti izvedbe ter “pretočnosti” gibanja.

BREZPLAČNA UVODNA VADBA: 22. januar 2018 ob 20.00

Nov termin je na sporedu od 22. januarja 2018 dalje, ko vse, ki še niste preizkusili te oblike joge, vabimo na brezplačno predstavitveno vadbo v Primus vadbeni center (Ljubljana Vič/Murgle).

Svojo prijavo oddajte preko spletnega obrazca >>

Vadbo vodi Suzana Plešic.

 

Vinyasa flow joga sicer že poteka tudi vsako sredo 20.30 – 21.30 z isto vaditeljico. Ker sta obe vadbi zadnji vadbi v dnevu, običajno vadba traja še kakšnih 10-15 minut dlje, cena pa ostaja enaka (60 minutna vadba).

 

Jóga je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Joge sicer ne tvorijo le telesni položaji ali asane. Asane so večini ljudi najbolj znani popularni elementi joge, vendar je bistvo asan predvsem to, da pripravijo naše fizično telo na bolj poglobljeno urjenje joge. Joga je na zahtevnejši stopnji znanost o telesu, duhu in duši. Da bi to dosegli, moramo z določenimi vajami pripraviti naše fizično telo, uriti zmožnost koncentracije in disciplinirati naš duh.

 

Vadbe joge v sezoni 2017/2018 potekajo v Primus vadbenem centru 7x tedensko:

 • PONEDELJEK, 20.00 – 21.00, Vinyasa flow joga, Suzana Plešic
 • TOREK, 17.00 – 18.00, After work joga, Primož Kastelic
 • TOREK, 20.00 – 21.30, Hatha joga, Primož Kastelic
 • SREDA, 6.30 – 7.30, Morning flow joga, Mojca Juvančič
 • SREDA, 18.00 – 19.30, Power joga, Nataša Kastelic
 • SREDA, 20.30 – 21.30, Vinyasa flow joga, Suzana Plešic
 • PETEK, 20.15 – 21.45, Friday flow joga, Nataša Kastelic

Podrobnejše informacije najdete na našem urniku >>
(tudi PILATES, Funkcionalni treningi HIIT, ZDRAVA HRBTENICA, QI GONG, DANCE & SHAPE, MEDITACIJE, DELAVNICE …)

 

Celoten urnik PRIMUS CENTRA na dan 11. januar 2018

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Vadba je kot oaza miru iztrgana noremu vsakdanjiku. Nekaj, kar je samo zame. Popolna umiritev misli in duha. Pomeni napolnitev baterij po napornem dnevu ali sprostitev in koncentracija pred napovedanimi novimi izzivi. Čisti užitek. Namerno sebično - brez slabe vesti. :)

  Barbara I. 39 let

  Na vadbo joge sem hodila že pred leti in potrebujem novo navdušenje in motivacijo za rednejšo vadbo. Vaje joge letos so mi všeč, saj imam čas spremljati in občutiti svoje telo z vsakim gibom.

  Darinka S. 52 let

  Za jogo sem se odločila zaradi vsakdanjega stresa v življenju. Pri jogi se sprostim, dam napetost ven iz telesa. Pri vadbi pa je vsega ravno dovolj. To je gibanja in sproščanja.

  Maja Č. 42 let