Domov » Joga novice » JOGA + zvočna kopel v Trebnjem, 29. 11. 2016

JOGA + zvočna kopel v Trebnjem, 29. 11. 2016

V torek, 29. novembra 2016, boste tudi v Trebnjem, kjer vsak torek 20.00 – 21.30 poteka vadba joge, deležni dodatne zvočne kopeli pod taktirko Marjana Ostroška (himalajske posode in gong).

30-40 minutna zvočna kopel je dodatek k vaši vadbi joge (ta dan bo vadba potekala 1 uro, po nekaj minutnem premoru in pripravi pa vas bodo za 30-40 minut v sen in globoko sprostitev zazibali presunljivi zvoki) in je za vse udeležence na tej lokaciji BREZPLAČNA in ni potrebno potrjevanje svoje udeležbe.

Če se želite udeležiti vadbe + kopeli iz drugih lokacij ali terminov, je doplačilo 8 EUR. Prostih mest ni veliko (zgolj okoli 6), zato hitro sporočite svojo udeležbo na joga@svet-je-lep.com in uredite plačilo 8 EUR na TRR. 

Lepo se imejte in kmalu nasvidenje!

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Za jogo sem se odločila zaradi vsakdanjega stresa v življenju. Pri jogi se sprostim, dam napetost ven iz telesa. Pri vadbi pa je vsega ravno dovolj. To je gibanja in sproščanja.

  Maja Č. 42 let

  Za jogo sem se odločil, ker mi raztezne vaje zelo koristijo in ker je z jogo življenje boljše.

  Boštjan B. 47 let

  Na vadbo joge sem hodila že pred leti in potrebujem novo navdušenje in motivacijo za rednejšo vadbo. Vaje joge letos so mi všeč, saj imam čas spremljati in občutiti svoje telo z vsakim gibom.

  Darinka S. 52 let