Domov » Joga novice » Joga pripomočki – skupinsko naročanje do 11. oktobra

Joga pripomočki – skupinsko naročanje do 11. oktobra

Skupinsko naročanje pripomočkov poteka od 4. do vključno 11. oktobra 2017

Kako oddati naročilo?

 1. Oglejte si katalog izdelkov na strani za naročanje ali prenesite katalog v PDF obliki ter do vključno 11. oktobra oddajte naročilo.
 2. Plačilo uredite do 12. oktobra. Podatki za plačilo so navedeni na strani za naročanje, prejmete jih tudi v potrditvenem sporočilu ob naročilu.
 3. 13. oktobra (plačane) izdelke naročimo pri našem dobavitelju (Nemčija), ki nam jih običajno dostavi v roku 10 dni.
 4. Ko izdelke prejmemo, vas obvestimo in uredimo dostavo oz. prevzem. 🙂

Za več informacij glede kakovosti in primernosti pripomočkov sva na voljo na tel. št.: 031-340-812 (Nataša Kastelic) in 041-876-588 (Primož Kastelic).
Naročilo lahko oddate tudi na info@primus-vadbe.si.

Preglejte katalog in oddajte naročilo >>

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Joga mi prinaša telesno in duševno spočitost, omogoča mi "odklop" od vsakdanjika. Prostor, kjer si res sam s seboj, čeprav v skupini. Doma je težko poustvariti takšno atmosfero. Vsaka vadba je potencialni izziv - kaj želim danes, kaj zmorem, spoznavam svoje telo, pa tudi duha. Mislim še, da brez tako prijetnih voditeljev ne bi šlo tako fino :)

  Polona F. 40 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let

  Povabila me je prijateljica in ker sem vedela, da se moram začeti gibati še na drugačen način kot samo tisto, kar se gibaš doma. Vadba je čas, ko sem "sama s seboj", naredim nekaj zase.

  Tanja J. 39 let