Domov » Joga novice » Dodatni termini (BTC in Rudnik)

Dodatni termini (BTC in Rudnik)

Dodaten joga termin Rudnik

Ker je bilo zanimanje za jogo na Rudniku ob 18.30 veliko, smo razpisali še eno možnost ob 20.00. Z vadbo bomo začeli 29. septembra, potrebujemo pa vaše prijave. 🙂 Tisti, ki obiskujete termin ob 18.30 in bi želeli raje priti ob 20.00, lahko to sporočite na joga@svet-je-lep.com ali 031/340-812 – Nataša.

Oba termina vodi Nike Kobal. Podrobnosti in prijave >>

Nekaj dni pred začetkom vas obvestimo o izvedbi novega termina. Držite pesti (in se prijavite) 🙂

 

NOVICA 23. 11. 2015: dopoldanske joge omenjene spodaj do nadaljnega ne bo zaradi težav s parkirišči, kar onemogoča normalno udeležbo. Za nevšečnost se opravičujemo.

Dopoldanski termin BTC

Ker ste nekateri izrazili željo po vadbi joge dopoldan, imate sedaj na voljo četrtkov termin ob 10.00 v BTC-ju. Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca oz. na zgornji e-mail naslov ali telefon. Trenutno že imamo nekaj prijav, potrebujemo še 4; z vadbo začnemo 1. oktobra.

Nekaj dni pred začetkom vas obvestimo o izvedbi novega termina. Držite pesti (in se prijavite) 🙂

 

 

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Nad jogo me je pravzaprav navdušil moj prijatelj, profesionalni športnik, in mi pokazal, kako ti lahko joga pomaga, tako pri vzdrževanju (telesne) kondicije, sproščanju ali pa osredotočanju uma. Vaše vadbe ponujajo vse ti in še prijetno vzdušje obenem.

  Kaja C. 32 let

  Potrebovala sem nekaj drugačnega od vsakodnevnega stresa. Z jogo sem zelo zadovoljna, eno uro in pol imam zase, ne mislim na nič. V tem uživam.

  Polona Š. 36 let

  Za jogo sem se odločila, ker sem pod psihičnem pritiskom ter so mi svetovali vaše obiske, da poiščem svoje notranje boljše počutje.

  Tina M. 32 let