Domov » Joga novice » Dan odprtih vrat: Lj-BTC, 10. oktober

Dan odprtih vrat: Lj-BTC, 10. oktober

Vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo 10. oktobra potekal v dvorani Gendai centra v Ljubljani (BTC). To je tam, kjer že imamo vadbe JOGE ali HIIT.

Dogajanje bo pestro skozi cel dan. Zadnje tri vadbe bojo naše 🙂
Celoten urnik na strani Gendai centra >>

 • HIIT 17:15-18:15 (Vodi: Primož Kastelic)
 • NU FIT 18:20-19:20 (Vodi: Nuša Gašper)
 • JOGA 19:30-21:00 (Vodi(ta): Primož in/ali Nataša Kastelic)

Pridete lahko seveda vsi, ki k nam že hodite na vadbe, povabite pa še vaše znance, prijatelje, sodelavce:

Za vsakega novega, ki ga pripeljete in se kasneje odloči za obiskovanje naših vadb, dobite kupon za 10%, ki ga vnovčite pri naslednjem vplačilu vadnine. Juhu 🙂

Svojo prisotnost (in prisotnost tistih, ki jih boste povabili) obvezno sporočite na joga@svet-je-lep.com oz. kar pokličite 031-340-812 (Nataša) ali 041-876-588 (Primož).

Hvala 🙂 Se vidimo.

p.s. vse vadbe so ta dan seveda brezplačne!

 • Prijave in informacije

 • Kaj pridobim z jogo?

  Na kratko bi lahko rekli: ker se z jogo počutimo bolje.

  Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje.

  Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Joga je detox telesa, uma in duha!

 • Hatha joga

  • Dinamična in sproščujoča joga vadba
   za krepko in zdravo telo

  • Jogijsko dihanje (pranajama)
   za bister in kreativen um

  • Sproščanje in meditacija
   za ohranjanje notranjega ravnovesja
 • Vtisi udeležencev

  Povabila me je prijateljica in ker sem vedela, da se moram začeti gibati še na drugačen način kot samo tisto, kar se gibaš doma. Vadba je čas, ko sem "sama s seboj", naredim nekaj zase.

  Tanja J. 39 let

  Po prvih vadbah sem že navdušena nad dobrim počutjem in krasno ekipo vaditeljev. Čudovita energija, balzam za dušo in telo. Hvala :-)

  Janja T. 32 let

  Pred 2 leti sem imela težave z vratno hrbtenico in bolečinami v križu. Vsaj 1-krat mesečno sem hodila na terapevtske masaže fizioterapevtu.
  Odkar sem začela hoditi na jogo k Nataši in Primožu se je moje počutje občutno izboljšalo. Že 8 mesecev nimam bolečin, nazadnje sem bila pri fizioterapevtu pred 4 meseci.
  Vadba kot jo ponujata Primož in Nataša mi izredno odgovarja. Opazila sem, da se mi je povečala gibljivost, ramenske in hrbtne mišice so se utrdile. Ker obiskujem jogo le 1-krat tedensko, si večkrat zjutraj namenim 30 minut za serijo vaj.

  Maja H. 37 let